Πολλούς λόγους έχει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει με το «διπλό» από την έδρα της Μάλμε, στο πλαίσιο της 2ης φάσης των ομίλων του Champions League.

Πρώτα από όλα οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν συνέχεια σε ό,τι «έχτισαν» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τη νίκη επί της Ατλέτικο, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου.

Δεύτερον, να απαντήσουν στον Άγκε Χαρέιντε, ο οποίος δεν σεβάστηκε και μίλησε απρεπώς για την ομάδα του Μίτσελ. Τρίτον, το σημερινό παιχνίδι είναι το 100ο για τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League και θέλουν με… τρίποντο να γιορτάσουν αυτό το επετειακό ματς.

Τέταρτον, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να σπάσουν την «κατάρα» που συνοδεύει η σημερινή ημερομηνία στην Ευρώπη, καθώς σε 8 αγώνες μετρούν 2 νίκες και 6 ήττες με συντελεστή τερμάτων 7-21!

Τέλος, ο Ολυμπιακός θέλει να… διαρρήξει το «φρούριο» της Μάλμε, όπου τα τελευταία χρόνια οι Σουηδοί δεν έχουν από τη σεζόν 2011/12 δεν έχουν χάσει και έχουν απολογισμό 4 νίκες και 3 «λευκές» ισοπαλίες, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες όπως και στο Περιστέρι, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της έκπληξης στην ενδεκάδα από τον Ισπανό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Μανιάτη και τον Αφελάι πιο μπροστά. Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός είναι οι τραυματίες Σιόβας, Φουστέρ και Μπενίτες.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χαρέιντε θα παρατάξει τους Όλσεν, Τίνερχομ, Χελάντερ, Γιόχανσον, Ρικαρντίνιο, Αντού, Χάλστι, Φόρσερμπεργκ, Έρικσον, Θέλιν και Ρόζενμπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σεργκέι Καράσεφ από τη Ρωσία.

Πηγή: sport-fm.gr