Τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Ηροδότου με τραγικό αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του φίλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη καυτηριάζουν οι οργανωμένοι του Αμαρουσίου.

Σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια, αναφέρουν ότι θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά των φαινομένων βίας.

Το μήνυμά τους:

«Η ΖΩΗ για εμάς είναι η Κυριακή και η Κυριακή παίρνει από εμάς ΖΩΗ… Αλλά υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν τη λογαριάζουν ούτε αυτή… ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιες συμπεριφορές, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιους οπαδούς που αμαυρώνουν τον αθλητισμό και στιγματίζουν εκείνους που ζουν και αναπνέουν για μια ομάδα, για ένα σύμβολο, για μια ιδέα.

Θέλουμε να συλληπηθούμε την οικογένεια του Κώστα και όλη την οικογένεια του Εθνικού και να ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Εμείς σαν οπαδοί του Αμαρουσίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομαδας μας θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα στον βωμό της καφρίλας.

Maroussi club Since 1997’»

Πηγή: Sport-fm.gr