Ο Μίτσελ μεγαλούργησε με τη φανέλα της Ρεάλ σαν ποδοσφαιριστής και ο γιος του, Αντριάν, πιστεύει πως θα μπορούσε να τα καταφέρει και σαν προπονητής. Σε συνέντευξή του στην «As», ο Αντριάν Γκονζάλεθ, που αγωνίζεται στην Έλτσε, δεν έκρυψε ότι ονειρεύεται τον πατέρα του στον πάγκο της «βασίλισσας».

«Είναι όνειρό μου να δω τον Μίτσελ στον πάγκο της Ρεάλ. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και είχα την τύχη να τον έχω προπονητή. Ελπίζω κάποια μέρα να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει προπονητής στη Ρεάλ. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι το λέω αυτό επειδή είναι γιος του, αλλά όποιος μας γνωρίζει ξέρει πως είμαι αντικειμενικός, όπως κι εκείνος ήταν μαζί μου όταν ήμουν παίκτη μου. Πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει προπονητής στη Ρεάλ», ανέφερε ο 26χρονος άσος.

Ο Μίτσελ αποτελεί πρότυπο για τον γιο του. «Πάντα ήταν όνειρό μου να γίνω σαν κι αυτόν, από μικρό παιδί. Τώρα είμαι 26 και δεν έχω σταματήσει να φιλοδοξώ να τον φτάσω ή και να τον ξεπεράσω», ανέφερε.

Πάντως η καριέρα του δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ονειρευόταν. «Όταν ήμουν στη Ρεάλ, ήμουν για λίγο και μέλος της πρώτης ομάδας. Τότε προπονητής ήταν ο Σούστερ. Είχα την τύχη να κάνω ντεμπούτο στα 19, αλλά μετά πήγα στη δεύτερη ομάδα για να έχω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου, κάτι που ήταν αναγκαίο σε εκείνη την ηλικία. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχα μείνει», ανέφερε.

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση της Έλτσε με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», είπε:
«Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο Μπερναμπέου. Για μένα είναι ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου και ένας παίκτης νιώθει πάντα χαρά όταν αγωνίζεται εκεί».

Πηγή: Sport-fm.gr