Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στο SkySports Italia και αναφέρθηκε στους πολλούς Έλληνες διεθνείς που κάνουν καριέρα στη Serie A, αλλά και στην ιδιαιτερότητα της νέας του θέσης, που περιλαμβάνει πολλές παύσεις στη διάρκεια της σεζόν και λιγοστά παιχνίδια.

«Είμαι χαρούμενος που πολλοί παίκτες της Εθνικής παίζουν στην Ιταλία, αλλά είμαι συχνά και στην Ελλάδα για να παρακολουθώ τους παίκτες. Υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν σε άλλες χώρες, όπως την Ισπανία και τη Γερμανία. Για μένα θα είναι μια περίοδος με πολλά ταξίδια, αφού τα παιχνίδια θα είναι λίγα και οι διακοπές μεγάλες. Θα παίξουμε μόλις 10 ματς σε δύο χρόνια», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα μίλησε για το επίπεδο του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος. «Η Ρόμα και η Γιουβέντους έχουν ξεφύγει, αλλά ομάδες όπως η Λάτσιο, η Νάπολι, η Ίντερ, η Μίλαν και η Φιορεντίνα θα συνέλθουν, ενώ υπάρχει και η έκπληξη που λέγεται Βερόνα. Θα είναι ένα πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα, αφού κάποιες ομάδες τα πήγαν καλύτερα και κάποιες άλλες χειρότερα το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr