Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Champions League συνεχίζει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αναγκάζει τους Ιταλούς συντάκτες να στάζουν… μέλι με την πένα τους όταν αναφέρονται σε εκείνον.

Το ίδιο συνέβη και σε μία οπαδική ιστοσελίδα της Ρόμα, η οποία χαρακτηρίζει «Έλληνα Θεό μεταξύ των Ρωμαίων» τον διεθνή άσο και στέκεται στην καριέρα του σε συνδυασμό με την… αρχαιότητα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Το 146 π.Χ. ο ύπατος Λούτσιο Μούμιο με την καταστροφή της Κορίνθου επιβλήθηκε στους Αχαιούς και η Ελλάδα παραδόθηκε στη Ρώμη μετά από χρόνια συνθηκολογήσεων και πολιτικής αστάθειας.

Μετά από πάνω από 20 αιώνες, ένας Έλληνας ξεκίνησε από τη Νάξο για την κατάκτηση της Ρώμης και το κατάφερε μέσα σε μόλις έναν μήνα. Ο Κώστας Μανωλάς, αμυντικός που οι τζαλορόσι πήραν από τον Ολυμπιακό στο παρά πέντε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, συνιστά ήδη τη ραχοκοκαλιά της οπισθοφυλακής του Γκαρσία. Τρία παιχνίδια, τρεις καλές αναφορές, στα οποία προστίθεται και η αναμέτρηση στο Champions League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (βαθμολογήθηκε με 7). Μαζί με Λίχτσταϊνερ και Κάσερες είναι ο καλύτερος αμυντικός της Serie A για την ώρα. Ένα ξεκίνημα τόσο εντυπωσιακό με το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς που είναι κομμάτι της ιστορίας της Ρόμα.

Στο ξεκίνημα της σεζόν τα 10.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του μοιάζουν με μία κερδοφόρα επένδυση. Τώρα περιμένουμε από τον Μανωλά να ανοίξει και λογαριασμό τερμάτων. Εντάξει, δεν είναι δουλειά του το σκοράρισμα, όμως την περασμένη σεζόν με τον Ολυμπιακό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 2 φορές στο Champions League και άλλες 3 στο πρωτάθλημα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που στη Ρώμη λάτρευαν έναν Έλληνα Θεό (ο Δέλλας δεν έφτασε ποτέ στο αυτό το επίπεδο της θεοποίησης) εάν όμως ο Μανωλάς αρχίσει να βάζει και γκολ».

Πηγή: sport-fm.gr