Για πολλούς η συμμετοχή του Γιάννη Μανιάτη στο θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης συνιστούσε ένα μικρό θαύμα, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής έσφιξε τα «δόντια», ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και από τους καλύτερους του Ολυμπιακού.

Έχοντας επίγνωση της καταπόνησης του Μανιάτη, Μίτσελ και ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν την Παρασκευή να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα συντήρησης και αποφόρτισης προκειμένου να μείνει «φρέσκος» εν όψει των μελλοντικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Έτσι κι αλλιώς κόντρα στη Βέροια οι Πειραιώτες αναμένεται να παίξουν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του Champions League, αφού ο Μίτσελ έχει πολλές λύσεις στα χέρια του και θέλει να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες του.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Ντοσεβί και Σαλίνο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το… μενού να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και πίεσης στον αντίπαλο, ασκήσεις για την κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μεγαλύτερο του μισού.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές ακόμη και μετά το τέλος της προπόνησης παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο και δούλεψαν στις στημένες φάσεις.

Πηγή: Sport-fm.gr