Από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ντέγιαν Λέκιτς έπαψε να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αφού ο Σέρβος φορ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην νεοφώτιστη της Primera Division, Εϊμπάρ.

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες, ώστε να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της «Ένωσης».

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε νέα συνάντηση που θα έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, όπου θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για το αν πρέπει να κινηθούν για την προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ.

Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, ο οποίος όμως θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια διάφορα σενάρια που θέλουν τον «Δικέφαλο» να εξέτασε την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, αλλά το κασέ του άγγιζε το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως στους Τούρκους.

Όσον αφορά την απόκτηση κάποιου μέσου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Τραϊανού Δέλλα με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του διεθνούς χαφ, αφού θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα και τους νεαρούς παίκτες αγωνίζονται σε αυτή.

Πηγή: sport-fm.gr