Την δεύτερη της προπόνηση, που ήταν κλειστή για δημοσιογράφους, έκανε η… ανανεωμένη Εθνική ποδοσφαίρου, που προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των προκριματικών του EURO 2016, κόντρα στη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που έλειψε από την πρώτη, καθώς είχε μεταβεί στην Τουρκία, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τρανζοσπόρ. Επιπλέον, ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έκανε θεραπεία την Δευτέρα, ακολούθησε τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας. Οπότε ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έδειξε ενδεκάδα και στο πρόγραμμα μίας ώρας χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, που ήταν… μπερδεμένες, καθώς δεν επρόκειτο για κανονική ενδεκάδα. Μάλιστα τα δύο γκρουπ έπαιξαν στα τρία τέταρτα του γηπέδου με τέσσερις μικρές εστίες, που δεν είχαν τερματοφύλακες.

Οι Ορέστης Καρνέζης, Στέφανο Καπίνο και Παναγιώτης Γλύκος προπονήθηκαν ξεχωριστά και υπό τις οδηγίες του Τζόρτζιο Πελιτσάρο.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμφανίστηκε (όπως και χθες) πολύ ευδιάθετος. Συνεννοείται με τους παίκτες του, μιλώντας ιταλικά, αγγλικά κυρίως, αλλά και ισπανικά, γαλλικά.

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 π.μ. και θα είναι και πάλι κλειστή.

Πηγή: sport-fm.gr