Τις συζητήσεις για τη βελτίωση των αποχών του Νάνο και του Νίκου Καρέλη έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να επιβραβεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους.

Ο Ισπανός μπακ και ο νεαρός φορ έχουν σχετικά χαμηλά συμβόλαια, κάτι που θα… διορθωθεί στο άμεσο μέλλον. Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του Καρέλη, ενώ σύντομα θα γίνει κάτι αντίστοιχο με τον Νάνο που είναι πιθανό να γίνει κουβέντα και για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2016.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα έρθουν συζητήσουν και με άλλους παίκτες που θα κριθεί ότι έχουν χαμηλά συμβόλαιο και θα επιβραβευτούν για την καλή τους παρουσία. Όλα, όμως, θα γίνουν με γνώμονα την οικονομική πολιτική του συλλόγου.

Το παίρνει πάνω του

Οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον μπορούν να αποκτηθούν παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι από τον περασμένο Μάιο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει τονίσει ότι δεν θέλει να γίνονται προσθήκες απλά για να γίνονται, αλλά να έχουν και άμεσα αγωνιστικό αντίκτυπο.

Τις προηγούμενες μέρες δεν βρέθηκε κάποιος μεσοεπιθετικός (με έφεση στο σκοράρισμα) που να ταίριαζε στα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού και έτσι δεν έγινε άλλη μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Υπάρχει, όμως, ένα μικρό «παράθυρο» να υπάρξει μία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, αλλά θα πρέπει να πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μία τέτοια ήταν πέρσι ο Φιγκερόα που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, βοήθησε σε κάποια ματς και τελικά έφυγε τον Γενάρη.

Πηγή: sport-fm.gr