Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χαρακτήρισε την παρουσία του στην Εθνική ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος σχολίασε τις πρώτες επαφές με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε σ’ αυτά που τους ζήτησε ο ιταλός τεχνικός, τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ασχολείται με τους αντιπάλους, αλλά να κάνει ό,τι πρέπει για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Εθνική. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία. Αρκετά από τα παιδιά τα ξέρω και με έβαλαν γρήγορα στο κλίμα. Είμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, θέλουμε μόνο την πρόκριση. Φυσικά, στο παιχνίδι με την Ρουμανία, πάμε μόνο για τη νίκη».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Μας ζητάει πίεση ψηλά και να παίζουμε τη μπάλα με τη μία. Η ομάδα έχει υψηλές απαιτήσεις, αλλά θα παλέψω για να διατηρηθώ στην Εθνική. Είναι η πρώτη μέρα που προπονούμαστε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, οπότε είναι νωρίς να πούμε κάτι».

Για την πρόκριση στο Euro 2016:
«Δεν υπάρχουν φαβορί πρόκρισης. Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες, αρκεί να κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για την απουσία του κόσμου στο κεκλεισμένου των θυρών ματς: «Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς κόσμο, χρειαζόμαστε την δύναμή τους, αλλά αυτό δεν θα μας αποδυναμώσει».

Πηγή: Sport-fm.gr