Την επιθυμία του να προσφέρει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μετά την συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς.

Τι ανέφερε για την επιλογή του, τους στόχους του «Δικέφαλου του Βορρά», τους παλιούς γνώριμους και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην web tv του ΠΑΟΚ:

Είχες όντως κάποιες επαφές ή τώρα ήταν η πρώτη φορά;

«Το ωραίο είναι ότι έγινε τελικά φέτος και τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα με στόχους, μία ομάδα που κι εγώ ήθελα να παίξω και να προσφέρω».

Μετά από μία τόσο μεγάλη καριέρα και με διαφορετικές παραστάσεις, τι πιστεύεις ότι έχεις να δώσεις και τι έχεις να πάρεις από τον ΠΑΟΚ;

«Το ότι είμαι εδώ, έχω πάρει ήδη από την ομάδα. Από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο έχω να δείξει και να δώσω πολλά πράγματα».

Το γεγονός ότι εδώ στον ΠΑΟΚ συναντάς τόσους παλιούς συμπαίκτες σου από την εθνική και τον Παναθηναϊκό σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία. Ακόμη και το συμβόλαιο το υπέγραψες με τον άνθρωπο στον οποίο το 2004 έδωσες μία χρυσή πάσα στο EURO.

«Όλα τα παιδιά από το 2004 και τον Ζήση, αισθάνομαι ωραία όταν τους βλέπω. Από εκεί και πέρα θα συναντήσω και άλλους συμπαίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος και τα άλλα παιδιά που είδα πέρυσι με την Εθνική ομάδα. Αυτό είναι ωραίο. Ο κάθε παίκτης και ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται λίγοι χρόνο προσαρμογής. Εγώ θέλω πολύ να συμμετάσχω στις προπονήσεις, να με γνωρίσουν και τα άλλα παιδιά και φυσικά ο προπονητής».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αρέσκεται να λέει ότι όλα θα κριθούν τον Μάιο και τον Μάιο να είμαστε καλά. Πως τον σκέφτεσαι εσύ αυτόν τον Μάιο;

«Δεν το σκέφτομαι… Τώρα σκέφτομαι το αύριο και το επόμενο παιχνίδι και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέχρι τότε έχουμε πολλά να κάνουμε».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο που περιμένει να σε δει στην πρώτη σου εμφάνιση;

«Υγεία στον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που δείχνει αυτή την ξεχωριστή αγάπη».

Πηγή: sport-fm.gr