Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τον ΑΠΟΕΛ και σειρά παίρνει ο επόμενος. Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε για την ομάδα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας εντός έδρας με 4-0 στη ρεβάνς του 1-1 της Δανίας. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι τώρα οι νταμπλούχοι Κύπρου θέλουν αν εμφανιστούν δυνατοί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ακόμη, ανέφερε πως θέλει να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πως η ομάδα του μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Επετεύχθη ένας σημαντικός στόχος, αλλά θέλουμε να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή και στους ομίλους».

Για τις δυνατότητες της ομάδας του και τις διαφορές, συγκριτικά με τον ΑΠΟΕΛ που έφθασε στα προημιτελικά του Τσ. Λιγκ: «Είναι νωρίς για να μπούμε σε συγκρίσεις. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία και ας μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε που μπορούμε να φθάσουμε. Έχει ενισχυθεί η ομάδα, αλλά είχαμε από πέρυσι έναν δυνατό κορμό και παίκτες με δυνατότητες που δεν προσέφεραν πολλά πέρυσι για διάφορους λόγους. Δεν ξεχνάω που ήμασταν τον Μάιο, όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή».

Για το αν είναι καλά οικονομικά ο ΑΠΟΕΛ: «Αυτή η ομάδα μπορεί να έχει ένα καλό μέλλον. Είναι τακτοποιημένη οικονομικά, αλλά αν δεν έρχονταν αυτή η επιτυχία θα είχαμε πρόβλημα και αυτό ισχύει για όλες τις κυπριακές ομάδες».

Για το αν έχει προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο στους ομίλους:
«Δεν το είχα σκεφθεί, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Θα ήταν κακό από τη μία να αγωνιστείς κόντρα σε αυτές τις ομάδες, διότι είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα, αν και στο γήπεδο μας μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Πάντως, είναι μεγάλη εμπειρία το να παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr