Νωρίτερα και άδοξα έληξε η αγωνιστική χρονιά για τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, που παίζει δανεικός στον Ιωνικό, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον χθεσινό αγώνα του Ιωνικού κόντρα στη Λάρισα, για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο Έλληνας γκαρντ χτύπησε στις αρχές της δεύτερης περιόδου, με τα νέα που ήρθαν αργά το βράδυ της Κυριακής (21/03) να είναι αρκετά δυσάρεστα. Πλέον, ο 24χρονος ετοιμάζεται να υποβληθεί ρε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά, ενώ η επιστροφή του στη δράση αναμένεται από την επόμενη σεζόν.

Η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε σχετικά:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του IONIKOS BC με την Λάρισα και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας μας, που στάθηκε πολύ άτυχος λίγες μέρες μετά την ένταξή του σε αυτή, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποκατάστασης το επόμενο διάστημα. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Αντώνη και ευχόμαστε να επιστρέψει στα παρκέ σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ! Αντώνη, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ατυχία δεν θα αποτρέψει τα σπουδαία που έρχονται στη ζωή και την καριέρα σου».