Σε περίεργη θέση βρίσκονται στον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αφού αρκετοί από τους Έλληνες διεθνείς της ομάδας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και για κάποιους ήδη έχουν οι συζητήσεις για την παραχώρηση τους.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Κώστας Μανωλάς για τον οποίο κινούνται «ζεστά» η Γιουβέντους και η Άρσεναλ, αλλά στο «κόλπο» μπαίνει ξανά η Ρόμα μετά την επικείμενη πώληση του Μπενατιά. Συγκεκριμένα, στην Ιταλία έγραψαν ότι η «Γηραιά» κυρία προσφέρει 2 εκατ. ευρώ τώρα και άλλα 10 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, η απάντηση των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να είναι αρνητική. Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι προτείνουν ένα ποσό που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτά θεωρούνται λίγα. Πάντως, είναι αρκετά πιθανό να επανέλθει με καλύτερη πρόταση η Ρόμα, αφού θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Μαροκινού στόπερ.

Επόμενος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπενφίκα, ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία της γραμμή. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι «αετοί» πιέζουν για να κάνουν δικό τους τον διεθνή χαφ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να πουλήσει κάποιον από τους παίκτες του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ορίσει τιμές πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τον καθένα. Πάντως, ο 25χρονος μέσος υπολογίζεται κανονικά εν όψει της νέας σεζόν από τον Μίτσελ, ενώ και ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Εκτός από τον Μανωλά και τον Σάμαρη, ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League υπάρχει και για τον Γιάννη Μανιάτη, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Παλιότερα υπήρχαν φήμες για την Έβερτον, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει χτυπήσει την πόρτα των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, παρά τα σενάρια που υπήρχαν για αποχώρησή του (μετά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και από την Τουρκία), δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να αλλάζει το μέλλον του διεθνούς μπακ-χαφ.

Πάντως, όλο αυτό το διάστημα ακούγονται διάφορες φήμες και για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αλλά καμία αγγλική ομάδα δεν έχει ενημερώσει σχετικά τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr