Σοκαρισμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τα πλέι-οφ του Europa League δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι έλειψε το πάθος από τους παίκτες του αλλά ξεκαθάρισε ότι κανείς στην ομάδα δεν υποτίμησε την Σαράγεβο.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου

Για το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό:

Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Εγώ όλες αυτές τις αγωνιστικές που ήμουν κοντά στην ομάδα δεν είχαμε παρουσιάσει τέτοια εικόνα. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Προετοιμαστήκαμε, είπαμε ότι είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να την προσέξουμε, αλλά βρεθήκαμε όλοι σε κακή μέρα. Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

Για την έλλειψη πάθους από τους παίκτες

Αυτό το πάθος σίγουρα έλειψε, αλλά με το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Το άσχημο είναι ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ειδικά όταν το παιχνίδι πήγε στην παράταση δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε καθόλου. Βρεθήκαμε σε μία μέρα που κανένας δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά του και να πάρει την ομάδα πάνω του.

Για το ενδεχόμενο ο Ατρόμητος να υποτίμησε τη Σαράγεβο:

Δεν νομίζω. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο. Είναι μία έμπειρη ομάδα, που διαθέτει ποιότητα. Όλη τη βδομάδα ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε σαν να είναι αυτό το πρώτο παιχνίδι.

Εάν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα

Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μία έλλειψη στον χώρο του κέντρου, δεν έχουμε λύσεις. Από τη στιγμή όμως που το μπάτζετ είναι αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς τους παίκτες.

Εάν θα διατηρηθεί το 3-5-2 και γιατί τελικά προτιμήθηκε για το αρχικό σχήμα ο Φάμπιο;

Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε πάνω στον Φάμπιο και πήγαμε καλά στις προπονήσεις. Είναι και στο στυλ τους γιατί πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα κάνει ένα καλό δίδυμο με τον Καραμάνο. Και ο Ναπολεόνι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

Όσο για το σύστημα με αυτό κερδίσαμε. Πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος θα γίνει δύσκολα απειλητικός έτσι. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αυτό άλλαξε τα τις ισορροπίες. Αλλάξαμε σύστημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ούτε αυτό μας βοήθησε.

Πηγή: sport-fm.gr