Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να συνεχίζουν την αναζήτηση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός αμυντικού χαφ.

Τους παίκτες με τους οποίους θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν αναζητούν οι άνθρωποι του συλλόγου, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μετά τη μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ταξίδεψε εκ νέου στο εξωτερικό, ώστε να μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές ή τους εκπροσώπους τους.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, αφού για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν οι Αραβίδης και Ντακόλ που δεν είναι φορ που να έχουν… ερωτική σχέση με τα δίχτυα. Σίγουρα και οι δύο μπορούν να προσφέρουν λύσεις στον Τραϊανό Δέλλα, αφού πρόκειται για παίκτες που έχουν παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, η απόκτηση ενός «ενναριού» είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, στον «Δικέφαλο» είναι πιθανό να κινηθούν και για έναν αμυντικό χαφ, αφού ο Κορδέρο και ο Φαγέ δεν είναι «κόφτες» και ο Ρόβας εξακολουθεί να μη δίνει τη σιγουριά που απαιτείται.

Όπως είναι γνωστός, «Νο1» στόχος της ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης για τον οποίο ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις από την Παρασκευή, αν ο Αστέρας Τρίπολης δεν συνεχίσει στο Europa League.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εξετάζουν παίκτες, όπως ο Μάκος (θέλει να φύγει από την Κύπρο), ο Γκέντσογλου (ψάχνει ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται στη Σαμπντόρια) και ο Κατσουράνης (δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, και είναι πιθανό να μπει στις συζητήσεις με μειωμένες απαιτήσεις).

Πηγή: sport-fm.gr