Δύσκολος αντίπαλος είναι για τη Μάιντς ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο Δανός προπονητής, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του γερμανικού συλλόγου, δεν έκρυψε ότι του προκάλεσε ανησυχία το πρώτο ημίχρονο και πως στο δεύτερο η ομάδα του βελτιώθηκε. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν ήταν έκπληξη για αυτόν και τους συνεργάτες του οι Αρκάδες.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο Αστέρας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο με έκανε ιδιαίτερα ανήσυχο. Αλλά είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, αυτό είναι φυσιολογικό. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς και πάμε στην ρεβάνς με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε και στην Τρίπολη. Μέχρι την ρεβάνς θα έχουμε ακόμα μία εβδομάδα προπονήσεων. Δεν ήταν έκπληξη για εμάς ο Αστέρας. Είδαμε άλλους παίκτες στην αρχική 11άδα. Ο Αστέρας στέκεται πολύ καλά, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πώς κατάφερε και παρέμεινε ήρεμος, αν και του προκάλεσε ανησυχία το πρώτο μέρος: «Όλα αυτά ήταν θέατρο. Ήμουν ανήσυχος μέσα μου. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θα γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι οι παίκτες μου να είναι στο 1005. Έγιναν λάθη, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε ακόμα τέσσερις εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Του ζητήθηκε να κάνει εκτίμηση για το αν θα παίξει ο Μίλερ στον δεύτερο αγώνα: «Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος. Τον χρειάζομαι στην ομάδα, αλλά έχει δρόμο μπροστά του για να είναι έτοιμος».

Πηγή: sport-fm.gr