Έτοιμοι για την μάχη απέναντι στον Ατρόμητο στην Σαράγεβο. Στην συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς, ο προπονητής της ομάδας Ντζέναν Ούσκουπλιτς στάθηκε στην ανωτερότητα των παικτών του Παράσχου τονίζοντας πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τον τρόπο για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

«Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα, με καλούς παίκτες που είναι καιρό μαζί και αγωνίζονται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάζονται ως φαβορί αλλά έχουμε κι εμείς τον τρόπο μας. Το καλό είναι πως δεν έχουμε απουσίες εκτός του Μπερμπέροβιτς που είναι τιμωρημένος», είπε ο Ντζέναν Ούσκουπλιτς

Από την μεριά του ο τερματοφύλακας, Ντέγιαν Μπάντοβιτς τόνισε : «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Πέμπτη. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια, με ομάδα από ποιοτικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως είναι ο Ατρόμητος».

«Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος, το οποίο τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να πιστέψει σε εμάς», είπε από την μεριά του ο αρχηγός της ομάδας, Αμέρ Ντούποβατς.

Πηγή: Sport-fm.gr