Μεγάλη θέληση για να πετύχουν διακρίνει στους παίκτες του Άρη ο Σιντί Σανιά, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος τόνισε μέσω της Nova ότι παρακολούθησε -μέσω του διαδικτύου βίντεο- με αποσπάσματα από ματς της νέας του πλέον ομάδας και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται και ότι για αυτόν τον λόγο επέλεξε να πει το «ναι».

Διαβάστε τι δήλωσε

-Σιντί, καλώς ήρθες στην Ελλάδα, οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Άρη;

«Καταρχήν, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη που με επέλεξαν για να έρθω στην ομάδα. Αυτό που παρατηρώ στις προπονήσεις είναι ότι όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Βλέπω στα μάτια των συμπαικτών μου τη θέληση και την πίστη, ώστε η ομάδα να πετύχει!».

-Από το Ντακάρ στη Γαλλία, από εκεί στη Νορβηγία και τώρα στην Ελλάδα. Περίεργο ποδοσφαιρικό ταξίδι;

«Παρατήρησα, ξεκινώντας από το Ντακάρ, ότι υπάρχει διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία σε κάθε χώρα. Παρ΄ όλα αυτά και στη Σενεγάλη και στη Γαλλία και στη Νορβηγία και φυσικά στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι ένα, επομένως για μένα είναι το ίδιο».

-Όταν άκουσες πως μια ομάδα από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για σένα, τι σκέφτηκες;

«Όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Άρη, δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Η πρώτη μου κίνηση, λοιπόν, ήταν μέσω του διαδικτύου να ψάξω πληροφορίες για την ομάδα που μου προτείνεται. Είδα φιλάθλους που δημιουργούν στο γήπεδο πολύ καυτή ατμόσφαιρα, πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και γι αυτό επέλεξα να έρθω».

-Τι να περιμένει ο κόσμος του Άρη από σένα;

«Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, επομένως είμαι περισσότερο προσανατολισμένος στα αμυντικά μου καθήκοντα. Αυτό που μ΄ αρέσει είναι να δίνω πάσες στους συμπαίκτες μου στον κενό χώρο και γενικότερα είμαι περισσότερο ποδοσφαιριστής της ομάδας».

-Γνωρίζεις ότι πάνω σου και στους άλλους δύο ξένους που θα έρθουν ο Αρης στηρίζει πάρα πολλά ενόψει της νέας σεζόν; Το γεγονός αυτό, πόσο «βαραίνει» τα πόδια σου;

«Κανένα άγχος! Παίζω ποδόσφαιρο και όταν παίζω ποδόσφαιρο δεν υπάρχει στρες».

-Αισθάνεσαι έτοιμος;

« Ναι, είμαι έτοιμος να προφέρω στη νέα μου ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr