Σε συνεχόμενη καθοδική πορεία είναι η ποδοσφαιρική καριέρα του Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος φαίνεται πως προτιμάει τα ξενύχτια, τις γυναίκες και τις… selfie απ’ το να κάνει ουσιαστικά την δουλειά του.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο 26χρονος επιθετικός φαίνεται πως απέρριψε πρόταση συνεργασίας που του πρότεινε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θα τον έστρωνε με… χρυσάφι.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Δανία αναφέρουν πως η γερμανική ομάδα του έδινε συνολικά περίπου 13.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ενώ θα αμειβόταν με περίπου 72 χιλ. ευρώ την εβδομάδα (συν τα μπόνους επίτευξης στόχων) και αυτόματα θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στον σύλλογο.

Φυσικά η εξαιρετικά δελεαστική αυτή πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον Μπέντνερ (πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της πατρίδας του), καθώς όπως φαίνεται αξιώνει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Απλώς να θυμίσουμε πως ο υψηλόσωμος φορ αγωνίσθηκε φέτος με την φανέλα της Άρσεναλ (μετά από δύο σεζόν που ήταν δανεικός σε Σάντερλαντ και Γιουβέντους), με την οποία πραγματοποίησε συνολικά μόλις 12 εμφανίσεις, ενώ βρήκε δίχτυα και δύο φορές (αμφότερες για το πρωτάθλημα).

Πηγή: Sport-fm.gr