Πριν από σχεδόν δύο χρόνια ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του απ’ το ποδόσφαιρο. Σήμερα, όμως και σε ηλικία 37 ετών, ο Σουηδός γνωστοποίησε την επιστροφή του στα γήπεδα και μάλιστα σε αυτά της Ινδίας!

Η παλιά δόξα της Άρσεναλ (στην οποία αγωνίστηκε απ’ το 1998 ως το 2007) πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να βοηθήσει στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος στην εν λόγω χώρα (όπου απ’ του χρόνου θα βρίσκεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο).

Είπαμε όμως στόχος του είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη του εκεί ποδοσφαίρου κι όχι να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Γι’ αυτό και η περιπέτειά του θα κρατήσει τρεις μήνες, όπως έκανε σαφές ο ίδιος.

Τελευταίος σταθμός του το 2012 και μέχρι που κρέμασε τα παπούτσια του ήταν η ιαπωνική Σιμίζου. «Θα αγωνιστώ στη Σούπερ Λίγκα της Ινδίας τον Σεπτέμβριο και για τρεις μήνες, προκειμένου να βοηθήσω στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα. Αν και έχω αποσυρθεί η ιδέα να αγωνιστώ εκεί είναι ιδιαίτερα συναρπαστική. Ανυπομονώ να μοιραστώ τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου απ’ την Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε σχετικά ο Λιούνγκμπεργκ, αποκαλύπτοντας και την επιστροφή του.

Πηγή: Sport-fm.gr