Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους για δανεισμό του Ουασίμ Μπουί. Αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός μέσος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πιθανότητες είναι 90% υπέρ του «τριφυλλιού».

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και οι δύο πλευρές έχουν μικροδιαφωνίες, αλλά δεν θεωρούνται ικανές, ώστε να προκαλέσουν ανησυχία. Η διαφορά έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των δόσεων. Ο παίκτης έχει «ψηθεί», ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιο του μαζί του, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Η Παρασκευή αναμένεται να είναι καθοριστική ημέρα. Άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου χθες στο «Voetbal International», είχε αναφέρει πως περιμένει κάτι οριστική την Πέμπτη, αλλιώς την επομένη.

Εφόσον, τελικά δεν έχει θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, τότε ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει τη συμφωνία του με τον Ρόμπερτ Τέσε. Ο 27χρονος μέσος είναι ελεύθερος και τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους», οι οποίοι τον έχουν σταντ-μπάι.

Πηγή: sport-fm.gr