Ο Απόστολης Βέλλιος μίλησε στην Sportday για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Λιρς και το βελγικό πρωτάθλημα υπογραμμίζοντας τα λόγια που άκουσε από τους υπεύθυνους της ομάδας και τον έπεισαν να αποδεχθεί!

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον στάθηκε στο γεγονός ότι ένιωσε πραγματικά πόσο πραγματικά τον ήθελαν οι υπεύθυνοι της Λιρς για να παίξει σε αυτή, και αποκάλυψε ότι μεγάλος του στόχος παραμένει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016!

«Είχα προτάσεις από διάφορες ομάδες, εντός κι εκτός Ελλάδας. Επέλεξα τη Λιρς, όμως, γιατί πραγματικά ένιωσα πόσο πολύ με θέλανε, τόσο ο κύριος Ραντζίνσκι (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής) όσο κι ο Στάνλεϊ Μέντσο (σ.σ.: προπονητής)», τόνισε –αρχικά- ο Έλληνας άσος για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της Λιρς και συνέχισε:

«Το βελγικό είναι ένα πρωτάθλημα που επιτρέπει στους επιθετικούς να φανούν, να δείξουν την αξία τους. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ. Κι αυτό ακριβώς μου ζήτησαν κι από τη Λιρς: Εχεις την ελευθερία που θέλεις στο παιχνίδι σου. Θα μας βοηθήσεις, θα σε βοηθήσουμε»!

Τέλος, ο Βέλλιος αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο …

«Με στόχο; Δεν λησμονείται και δεν μειώνεται. Δεν μπορεί να είναι άλλος από την Εθνική μας και –πλέον– τις επερχόμενες υποχρεώσεις της με αποκορύφωμα το Euro 2016».

Πηγή: sport-fm.gr