Το νέο «δεκάρι» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός! Μπροστά σε 30.000 κόσμο που πήγε στο «Μπερναμπέου» κι ανάμεσά τους βρίσκονταν χιλιάδες Κολομβιανοί, ο Χάμες Ροντρίγκεζ παρουσιάστηκε και επίσημα ως το νέο μεγάλο αστέρι των «γκαλάκτικος», φιλώντας το σήμα της νέας του ομάδας.

Έδειξε με το… καλημέρα πάντως πως είναι άνθρωπος των πράξεων και δεν ασχολείται πολύ με τα λόγια. Διότι κατά την παρουσίασή του φρόντισε να πει απλώς δύο κουβέντες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές και να κερδίσουμε πολλά τρόπαια. Ζήτω η Ρεάλ», είπε ο 23χρονος Κολομβιανός που νωρίτερα είχε υπογράψει 6ετές συμβόλαιο (μέχρι το 2020), ενώ η Μονακό έβαλε στα ταμεία της απ’ την πώληση ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατ. ευρώ.

Πριν τον Χάμες, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ που μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον νέο «αστέρα» των μερένχες. «Χάμες, οι φανέλες που ονειρεύτηκες να φορέσεις των Φίγκο, Ζιντάν, Ραούλ και Ρονάλντο… τώρα είναι δικές σου. Οι γονείς σου θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι. Οδήγησες στο Μουντιάλ την εθνική σου σε μια εξαιρετική πορεία. Οι Κολομβιανοί και οι φίλοι της Ρεάλ ανά τον κόσμο θα δίνουν και την ψυχή τους για σένα απ’ τις εξέδρες και ελπίζω το ίδιο θα κάνεις κι εσύ στο γήπεδο. Για τη Ρεάλ. Το Μπερναμπέου είναι ήδη… το δικό σου Μπερναμπέου. Καλώς ήρθες σπίτι».

Αφότου λοιπόν ο νεοαποκτηθείς άσος έβγαλε το κοστούμι του, στη συνέχεια φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και κατέβηκε στο χορτάρι του Μπερναμπέου για να κάνει τα γνωστά «ποδαράκια», να φωτογραφηθεί απ’ τους δεκάδες φωτορεπόρτερ και να μοιράσει για αρκετή ώρα μπάλες στους παρευρισκόμενους. Φυσικά έγινε αποδέκτης…. λατρείας απ’ τους φιλάθλους στις εξέδρες, όπου μάλιστα πολλοί επιχείρησαν να τον αγκαλιάσουν.

Πηγή: Sport-fm.gr