Η Βουλιαγμένη επικράτησε 14-6 του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος πόλο κορασίδων. Αυτό που μπήκε στο επίκεντρο όμως δεν ήταν η προσπάθεια των νεαρών αθλητριών, αλλά τα έκτροπα που εκτυλίχτηκαν στις εξέδρες.

Το ματς διακόπηκε για πάνω από μισή ώρα λόγω σοβαρών επεισοδίων που ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού κινήθηκε εναντίον των των διαιτητών θεωρώντας ότι αδικούνται από τις αποφάσεις τους.

Η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα όπου υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ θεατών οι οποίοι κατά την πλειοψηφία τους ήταν γονείς των νεαρών αθλητριών των δύο ομάδων. Τελικά, με την παρέμβαση των ανδρών του Λιμενικού, τα επεισόδια έληξαν και αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά με θριαμβεύρτρια της ομάδα της Βουλιαγμένης.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΝΟ Χίου που νίκησε στον μικρό τελικό 13-11 τον Ιωνικό.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 4-1, 3-2, 2-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (Κική Λιόση): Σταυρίδη, Βαρελίδη 2, Μαυρωτά Αμ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 3, Πρωτόπαππα 4, Μαστρόκαλου, Ντάσιου, Ζοφώλη 1, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Κρασάκη, Νικολοπούλου, Κουλουμπή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Μπενόπουλος): Χουχούλη, Φουντωτού Ελένη 1, Εξαρχάκου, Φερμάνη 1, Βόγκα, Πρέκα, Σαφέτη, Μάρκου, Φουντωτού Ελ., Πέττα, Λιαπάκη 2, Μπιτσαξή, Ψαρρού, Πουλοπούλου Μ., Δόριζα, Πουλοπούλου Δ. 2.

Πηγή: sport-fm.gr