Ο Κάρλον Μπράουν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης που θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού. Μετά την απώλεια του Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος κατέληξε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, οι «ερυθρόλευκοι» ενήργησαν άμεσα και «χτύπησαν την πόρτα» του έτερου στόχου τους, που εντυπωσίασε την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να έχουμε οριστικές εξελίξεις με τον Αμερικανό γκαρντ και ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Στη λίστα ο Τζέιμς

Παράλληλα, με την υπόθεση του γκαρντ, οι Πειραιώτες «τρέχουν» και το θέμα του σέντερ, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπράιαν Ντάνστον κάτω από τη ρακέτα. Η περίπτωση του Οθέλο Χάντερ της Σιένα φαίνεται ότι έχει ατονήσει και σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay, ο παίκτης που εξετάζεται είναι ο Σον Τζέιμς.

Ο 31 ετών σέντερ αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι μεταξύ των υποψηφίων. Πάντως, εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον παίκτη ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και η Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Γκάνι Λαουάλ.

Πηγή: sport-fm.gr