Αρκετά πράγματα δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος στη δεύτερη προπόνηση της Εθνικής στη Νέα Υόρκη και τελευταία πριν το ματς με τη Βολιβία.

Ο 60χρονος τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μετά το ζέσταμα που έκαναν οι Έλληνες διεθνείς, ο Πορτογάλος τους χώρισε σε δύο ομάδες και έγινε οικογενειακό διπλό, διάρκειας 50 λεπτών περίπου κατά το οποίο έγιναν πολλές δοκιμές.

Στην πρώτη ομάδα (κίτρινοι) αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ ο μεταφραστής του Σάντος, Αλέξανδρος Μανιατόγλου μαζί με τους Καρνέζη, Κατσουράνη, Μόρα, Τοροσίδη, Ταχτσίδη, Μανιάτη, Σάμαρη, Σαμαρά, Κονέ και Γκέκα.

Οι μπλε αποτελούταν από τους: Καπίνο κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο μέρος και Γλύκο στο δεύτερο συν τους Μανωλά, Βύντρα, Χολέμπας, Τζιόλη, Τζαβέλα, Καραγκούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας αγωνίστηκε κατά διαστήματα στο… κέντρο της άμυνας. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι απίθανο να δούμε αυτό που δοκίμασε ο έμπειρος τεχνικός στην προπόνηση και κόντρα στη Βολιβία.

Για την ιστορία… οι κίτρινοι επικράτησαν των μπλε με τον Γκέκα να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Τοροσίδη ένα.
Ατομικά προπονήθηκε και πάλι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και δεν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό, αλλά έχει σημειωθεί βελτίωση στην κατάσταση του, κάτι που χαροποιεί τον Σάντος, καθώς έμειναν οκτώ ημέρες για το παιχνίδι με την Κολομβία για το Μοντιάλ.

Πηγή: sport-fm.gr