Τον πρώτο λόγο για να αποκτηθεί για τη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού έχει ο Κάρλος Κάλβο. Ο Ισπανός άσος της Ξάνθης είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και είναι εφικτός στόχος λόγω και των καλών σχέσεων Μελισσανίδη-Πανόπουλου.

Ο 29χρονος άσος, που φέτος είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, δεν είναι-πάντως-η μοναδική επιλογή καθώς εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη εξακολουθεί να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», καθώς μπορεί να προσφέρει τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αμυντικός χαφ. Πάντως η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να φτάσει στο ποσό που φέρεται να αξιώνει ο Αστέρας Τρίπολης (περίπου 500.000 ευρώ).

Από εκεί κι έπειτα, για τη θέση του φορ εξετάζονται τέσσερις περιπτώσεις, ο Ντάνκο Λάζοβιτς, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γκρεγκόρζ Κούζβικ και ο Στεφάν Μουγκόσα, με τον Έλληνα άσο να δείχνει να έχει ένα προβάδισμα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Τέλος, για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει η λύση του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και άλλες από το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η σύσκεψη μεταξύ Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Μπάγεβιτς για να ληφθούν τελικές αποφάσεις για το φετινό ρόστερ και τις μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Έτοιμη να γίνει ΠΑΕ

Στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ (αλλά και μια σειρά ζητημάτων όπως την παραχώρηση του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» για το γήπεδο).

Για να είναι έγκυρη η ΓΣ θα πρέπει να παραστούν τα 2/3 των μελών, ειδάλλως θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές στις οποίες θα απαιτείται απλή πλειοψηφία.

Πηγή: sport-fm.gr