Απίθανο μοιάζει πλέον να μην φορέσει την κόκκινη φανέλα ο Κώστας Φορτούνης. Το θέμα πήγαινε καλά εδώ και κάποιες μέρες, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός «έτρεξε» το θέμα, ύστερα από επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον μάνατζερ του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκο, να είναι αυτός που κάνει τις επαφές με την Καϊζερσλάουτερν. Ο γερμανικός σύλλογος θα πάρει ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ.

Αρχικά αξίωνε περισσότερα λεφτά, αλλά θα πει εκτός απροόπτου το «ναι», διότι υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει του χρόνου χωρίς να πάρει τίποτα, καθώς λήγει το συμβόλαιο του και ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει μεταβιβάσει την επιθυμία του Φορτούνη και έχει ενημερώσει για την πρόταση των Πειραιωτών. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης έκανε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Καϊζερσλάουτερν και τρεις στο Κύπελλο Γερμανίας.

Πηγή: sport-fm.gr