Ο Βιτόλο μίλησε για τις αλλαγές προπονητών και το πόσο επηρεάζουν την ομάδα. Για το ματς με τη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη και τον Πάμπλο Γκαρσία που θα είναι έτοιμος. Ακόμη μίλησε για τον Άρη, αλλά και το πόσο θέλει έναν τίτλο για τον κόσμο.

Στο στούντιο της ΕΤ3 βρέθηκε και ο ισπανός άσος του ΠΑΟΚ. Ο Βιτόλο αρχικά είπε ότι: «Μετά τις τελευταίες επιτυχίες τα πράγματα είναι καλύτερα στην ομάδα. Οι νίκες καθησυχάζουν. Αυτές οι νίκες είναι που φέρνουν ηρεμία στην ομάδα. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα».

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών, αφού τους τελευταίους μήνες την ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν προπονήσει τέσσερις διαφορετικοί, ο Βιτόλο δήλωσε: «Όλες αυτές οι αλλαγές (προπονητών) συντελούν στο να μη βρίσκει η ομάδα τη σταθερότητά της. Όλοι οι προπονητές ήθελαν το καλό του ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος γι αυτό».

Για το γεγονός ότι πέρυσι η ομάδα πήγε πολύ καλά, όμως φέτος έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα: «Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, αλλά μπορούμε να ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει να σηκώνει το ανάστημά της. Πέρυσι μπορέσαμε και φτάσαμε τον Παναθηναϊκό που είχε φύγει μπροστά με 10 βαθμούς. Γιατί όχι και φέτος;»

Για τον Μάκη Χάβο: «Αυτό που αλλάζει τα πάντα, είναι τα θετικά αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα κάνουμε ότι και πέρυσι»

Για το ματς της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ: «Πιστεύω ότι είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Οι πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα εξαρτηθούν από το αυτό το ματς. Το καλό για εμάς είναι ότι τώρα παίζουμε στην Τούμπα. Στο γήπεδό μας όλοι μας σέβονται και εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε αρχικά: «Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά και το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί έχουν τελειώσει. Θα είναι έτοιμος την Πέμπτη», και σε ερώτηση αν είναι ο καλύτερος που έχει συνεργαστεί από όσους έχουν παίξει δίπλα του: «Για μένα είναι τιμή να λένε ότι είμαστε το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα. Θα είμαστε ένα «ζευγάρι» που θα παλέψει για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει»

Για την δική του απόδοση : «Είναι δουλειά μου να παίζω και να παίζω καλά. Εγώ φοράω με μεγάλη ευχαρίστηση την φανέλα του ΠΑΟΚ και κάνω όλα αυτά που θέλω. Αν αισθάνεσαι καλά εκεί που είσαι, αποδίδεις».

ΠΑΟΚ ή Τενερίφη: «Διαφορετικά πράγματα. Έχω προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και το μόνο που σκέφτομαι είναι να κατακτήσω ένα τίτλο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να τους ευχαριστήσω».

Ο Βιτόλο μπορεί να συμπλήρωσε 70 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μη ξεχνάμε ότι πιο πριν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Άρη: «Είναι κάτι που έχει περάσει. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτά που λέει ο κόσμος και για το «παρασκήνιο» είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο γι αυτό».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έρχονται όλο και περισσότεροι Ισπανοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό γίνεται επειδή τους ταιριάζει, υποστήριξε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώνει πολύ γρήγορα κάθε μέρα και αρκετές ελληνικές ομάδες παίζουν στην Ευρώπη. Από μικρός έβλεπα ελληνικές ομάδες να παίζουν στο Champions League, όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός».

Τέλος, για το μέλλον του τόνισε: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και περνάω πολύ καλά εδώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι στον ΠΑΟΚ».

πηγή: gazzetta