Με οδηγούς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να… αλώσει το Μόναχο και να αποκλείσει την Μπάγερν, παίρνοντας εκείνη την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος που κατορθώνει να πετύχει 16 γκολ σε μία σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και τώρα του δίνεται η δυνατότητα να πανηγυρίσει το 10ο τρόπαιο στην ιστορία της «βασίλισσας».

«Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό και όλοι, ο προπονητής και το επιτελείο του, αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Τώρα θα πάμε, θα απολαύσουμε τον τελικό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε τα φαβορί μέσα στο γήπεδο. Πάντα είναι 50-50 όταν πας σε έναν τελικό, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες είναι, οπότε εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ο τελικός θα είναι στην χώρα μου και θέλω να κατακτήσω το Champions League», τόνισε ο διεθνής άσος και στη συνέχεια στάθηκε στην προσωπική του επίδοση:

«Το ήθελα και ήξερα ότι χρειάζομαι ένα ακόμα γκολ, αλλά αν δεν γινόταν δεν θα τρελαινόμουν κιόλας. Ήταν καταπληκτική πάσα από τον Μπέιλ. Όλη η ομάδα με βοήθησε. Είμαι χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ του Champions League, αλλά θέλω να το κατακτήσω και είμαι όλοι πολύ ενθουσιασμένοι».

Πηγή: sport-fm.gr