Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους εκπροσώπους του Τύπου να παρακολουθούν ένα μικρό μέρος της.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε σχεδόν όλη η «πράσινη οικογένεια», αφού εκτός από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, το «παρών» έδωσαν και οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας, οι οποίοι –ο καθένας από το δικό του μετερίζι- έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Μια πορεία που μπορεί να κλείσει εντυπωσιακά, δηλαδή με κατάκτηση ενός τίτλου και πρόκριση στο Champions League, κάτι που ελάχιστοι περίμεναν στην αρχή της χρονιάς.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε μια σύντομη ομιλία διάρκειας δύο λεπτών περίπου προς τους παίκτες και στη συνέχεια άρχισαν τα… βάσανα!

Μετά το… παραδοσιακό ζέσταμα και κάποιες δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε πιο ευχάριστο πρόγραμμα με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες των επτά ατόμων και να παίζουν κορόιδο 5-2.

Την πρώτη ομάδα αποτελούσαν οι Χουχουμης, Δώνης, Τριάνταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σπυρόπουλος και Ντίνας, τη δεύτερη οι Πέτριτς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Τούντορ, Λαγό, Μπεργκ και Κουτρουμπή και την τρίτη οι Αμπεντ, Νάνο, Ζέκα, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν και Μέντες.

Όπως είναι φυσικό, την ίδια ώρα η τριάδα των τερματοφυλάκων γυμνάστηκε ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ακολουθώντας το δικό της πρόγραμμα.

Πηγή: Sport-fm.gr