Να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η Ρεάλ Μαδρίτης και στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ζήτησε ο Πάμπλο Λάσο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του ματς της Δευτέρας για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Μπορεί οι Μαδριλένοι να προηγούνται με 2-0 στη σειρά, όμως ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν οι παίκτες του, καθώς αντιμετωπίζουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης.

«Θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε, επειδή είμαστε στο 2-0. Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας, για να νικήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλή ομάδα, πλήρη σε όλες τις θέσεις. Όταν καταφέραμε να παίξουμε καλή περιφερειακή άμυνα και να περιορίσουμε τους άξονες τους, κάναμε τη δική μας ζωή πιο εύκολη. Δεν πρέπει όμως, να ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν θα είναι εύκολο. Το ξέρουμε. Δεν περάσαμε εύκολα στα δυο πρώτα ματς. Είμαι βέβαιος, πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».

Μάλιστα, ο Λάσο σχολίασε και την ατμόσφαιρα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΣΕΦ: «Η ατμόσφαιρα στο Palacio ήταν πάρα πολύ καλή. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας. Τώρα όμως, παίζουμε εκτός και είναι η σειρά του Ολυμπιακού να λάβει τη βοήθεια του κόσμου του. Το ΣΕΦ είναι “καυτή έδρα”, αλλά εμείς οφείλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Θα είναι λάθος να πιστέψουμε πως μετά το 2-0 είναι ΟΚ να χαλαρώσουμε. Η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας. Μας περιμένει περίπλοκο ματς. Το τέταρτο σε επτά ημέρες. Χρειάζεται και σωματική και πνευματική προσπάθεια».

Όσον αφορά την παρουσία του Τζέισι Κάρολ στο παιχνίδι, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ταξίδεψε στην Αθήνα, σχολίασε: «Ο Κάρολ, κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Αν εξαρτιόταν από εκείνον, θα είχε επιστρέψει την περασμένη εβδομάδα. Προτιμήσαμε ωστόσο, να γυρίσει την καταλληλότερη στιγμή».

Πηγή: sport-fm.gr