Όταν ξεκινούσε η χρονιά έμοιαζε η δυσκολότερη όλων των εποχών. Και τώρα που πλησιάζει στο τέλος της ο Παναθηναϊκός δεν πάει απλά να διαψεύσει όλες τις εκτιμήσεις. Πάει να… τρελάνει τους ίδιους τους οπαδούς του!

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος -και κυρίως βγάζοντας υγεία που σπανίζει γενικώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο- η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πέρασε (και) το εμπόδιο του ΟΦΗ. Κι επέτρεψε στον κόσμο της, που γιόρτασε με την ψυχή του χθες στο γήπεδο, να ονειρεύεται:

Και κούπα (στον τελικό Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας) και Champions League (στα πλέι-οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά). Άλλωστε ο κύριος αντίπαλός τους σε αμφότερες περιπτώσεις θα ‘χει επιπλέον εμπόδια: Τις πολλές απουσίες λόγω τιμωριών στον τελικό και την πιθανότατη τιμωρία της έδρας στους αγώνες κατάταξης.

Είναι όμως η δική του εικόνα και όχι αυτή των αντιπάλων του που δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να αισιοδοξεί. Και να ελπίζει ότι το χθεσινό ξέσπασμα χαράς στη Λεωφόρο θα είναι μόνο η αρχή για όσα θ’ ακολουθήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr