Καταστροφή χαρακτήρισε ενδεχόμενη απώλεια της Άρσεναλ για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, μέσω της τέταρτης θέσης στην Premier League, ο Λούκας Ποντόλσκι.

Μπορεί να είναι σημαντικό το να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας η Άρσεναλ, αλλά το ίδιο είναι και η τέταρτη θέση στην Premier League που θα την οδηγήσει στο Champions League, σύμφωνα με τον Λούκας Ποντόλσκι.

«Κάθε σεζόν έχει μια πίεση όταν δεν κατακτάς τίποτα. Οι εφημερίδες λένε για αυτό, οι φίλαθλοι ενοχλούνται, αλλά φέτος έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο, οπότε αυτό θα βοηθήσει τον σύλλογο, εμάς και τον προπονητή», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός άσος και πρόσθεσε:

«Όμως, το άλλο σημαντικό πράγμα είναι η τέταρτη θέση, γιατί όταν δεν παίζεις στο Champions League είναι μια καταστροφή».

Ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» συμπλήρωσε: «Η προηγούμενη σεζόν ήταν το ίδιο. Ο κόσμος και οι εφημερίδες μιλούσαν για τον τελευταίο μας τρόπαιο το 2005, η πίεση είναι εκεί γιατί ήμασταν στα ημιτελικά και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε» και κατέληξε:

«Τώρα είμαστε στον τελικό και φυσικά θέλουμε το Κύπελλο, αλλά το άλλο σημαντικό πράγμα είναι το πρωτάθλημα. Δεν το ξεχνάμε αυτό γιατί είμαστε πέμπτοι τώρα, οπότε είναι σημαντικό να πάρουμε την τέταρτη θέση πίσω».

Πηγή: sport-fm.gr