Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και στην Ισπανία πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τον διασυρμό των μπλαουγκράνα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Αργεντίνου σταρ δίνουν και παίρνουν. Ο Μέσι φέρεται να ενημέρωσε τον νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει και κάπου εδώ αρχίζουν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του.

Την περασμένη εβδομάδα οι φήμες ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα να ετοιμάζει την πρόταση της, αλλά η εφημερίδα Sport της Βαρκελώνης, τώρα, αναφέρει τρεις άλλους διεκδικητές: Αρχικά την Ίντερ που ενδιαφέρεται εδώ και καιρό, στη συνέχεια την Παρί Σεν Ζερμέν και τέλος τη Γιουβέντους.

Αυτό είναι και το πιο ιντριγκαδόρικο σενάριο λόγω της παρουσίας του Ρονάλντο, με τους Καταλανούς να γράφουν ότι το όνειρο των μπιανκονέρι είναι να κάνουν συμπαίκτες τους δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, αλλά οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο, βασικά, είναι ελάχιστες.