Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει για την απορία για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν μετατραπεί σε εύκολο στόχο για τους διαιτητές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο.

Ακόμη και σε παιχνίδια που το «τριφύλλι» έχει κατοχή μπάλας υπερδιπλάσια του αντιπάλου, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο η ομάδα που επιτίθεται -δηλαδή ο Παναθηναϊκός- να έχει υποπέσει σε περισσότερα φάουλ από εκείνη που αμύνεται.

Η… ιστορία δεν περιορίζεται βέβαια στον απλό καταλογισμό ενός ή στην περίπτωση των «πρασίνων» πολλών φάουλ, αλλά επεκτείνεται και στην ευκολία με την οποία οι διαιτητές βγάζουν κάρτες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, στο «τριφύλλι» επικρατεί προβληματισμός για αυτήν την αντιμετώπιση, που γίνεται ακόμη πιο έντονος τώρα, αφού μετά τον Εργοτέλη ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Κύκλοι του Παναθηναϊκού σχολίαζαν χαρακτηριστικά:

«Από την αρχή της χρονιάς παρατηρείται το φαινόμενο να γεμίζουν με κίτρινες ή ακόμη και με κόκκινες κάρτες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι για ίδια ή σκληρότερα παραπτώματα μένουν ατιμώρητοι.
Υπενθυμίζουμε, αν και λογικά οι εμπλεκόμενοι θα το γνωρίζουν, ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και καλό θα είναι να μην βρεθεί και πάλι από το πουθενά κανένας παίκτης μας εκτός για λόγο που δεν θα ευθύνεται ο ίδιος…»

Πηγή: Sport-fm.gr