Διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι προκύπτει μεταξύ Σεβίλλης και Χουάν Κάλα στις συζητήσεις που έγιναν για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι.

«Με κατατάσσουν σε ένα οικονομικό προφίλ στο οποίο διαφωνώ και αποφάσισα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στη Σεβίλλη. Μετά τις 30 Ιουνίου θα πάω κάπου αλλού, όμως δεν έχω αποφασίσει το που θα υπογράψω.

Είναι η καλύτερη μου χρονιά στη Σεβίλλη. Έχουν γίνει επαφές με αρκετές ομάδες, αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποια θα συνεχίσω. Πέρασα καλά στην ομάδα και θα απολαύσω και τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες», δήλωσε ο 24χρονος παίκτης και ερωτηθείς αν θα πάει στη Χετάφε, απάντησε: «Είναι μια από τις επιλογές».

Τη φετινή σεζόν ο Κάλα έχει 9 συμμετοχές στην Primera Division με ένα γκολ, 2 στο Κύπελλο, 7 στο Europa League και μία στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Πρόσφατα, είχε ακουστεί πως θα γίνει κίνηση από την ΑΕΚ ώστε να επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία είχε παίξει για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2011-12, την επόμενη χρονιά, όταν και η «Ένωση» θα αγωνίζεται στη Football League.

Πηγή: sport-fm.gr