Ο Μπρένταν Ρότζερς έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο για τη Λίβερπουλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού μπορεί να υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ, αλλά μπορεί και να πορευτεί η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι ως έχει.

Οι «κόκκινοι», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ραδιόφωνο της «Marca», φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο με τη μορφή δανεισμού.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μπρένταν Ρότζερς ούτε διέψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε και πολύ περισσότερο, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη δραστηριότητα της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό «παζάρι» κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου.

«Είμαι σίγουρος πως όσα ειπώθηκαν για τον Τέγιο, αποτελούν το… ξεκίνημα της μεταγραφολογίας για την ομάδας μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό και πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή αναφορικά με αφίξεις παικτών στην ομάδα. Τίποτα δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Προφανώς, το τιμ που ασχολείται με τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν έχει πολλή δουλειά και ξέρω ότι το αφεντικό του συλλόγου έχει διαθέσει πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ. Εμείς, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και θα παίρνουμε παίκτες που θα μας κάνουν καλύτερους» ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγή: england365.gr