Δικαιωμένος για την απόφαση του να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να έρθω στο Μόναχο, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όλοι ξέρουν την μεγάλη ιστορία της ομάδας», υποστήριξε ο 22χρονος μέσος των Βαυαρών και πρόσθεσε:

«Ήξερα τον προπονητή και η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ. Ήξερα τον Γκουαρντιόλα από όταν ήμουν 18 ετών. Έχω μάθει αρκετά πράγματα από εκείνον. Και από τη στιγμή που συνδυάσουμε το γερμανικό στιλ παιχνιδιού με εκείνον του Πεπ, ίσως δημιουργήσουμε κάτι ακόμη πιο δυνατό».

Τέλος, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από το πρόβλημα τραυματισμού του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Τώρα περιμένω το παιχνίδι (με την Μάντσεστερ Σίτι). Προσπαθώ να βελτιώνομαι, αλλά πιστεύω ότι είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να παίζω και δεν κοιτάζω σε ποια θέση θα με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου».

Πηγή: sport-fm.gr