Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε ότι η Εθνική πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014 αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται καθαρό μυαλό γιατί μπροστά μας υπάρχει ο επαναληπτικός.

«Νομίζω κάθε φορά τα ίδια πράγματα κάνουμε, δεν άλλαξε κάτι ξαφνικά. Απλά σήμερα αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Μάλιστα, νομίζω πως μπορούσαμε ακόμα ένα τέρμα, με το οποίο θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης», ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής για την εμφάνιση της ομάδας και συνέχισε:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία περίεργη φάση και είναι νομίζω κρίμα. Σε κάθε περίπτωση, μετά από αυτό το αποτέλεσμα πήραμε το προβάδισμα, αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό, αφού όλα θα κριθούν την Τρίτη, δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Ο Σάντος συνέχισε:

«Σίγουρα, είναι καλό το σκορ, αλλά κάναμε το μισό δρόμο μέχρι τώρα. Θέλει πολύ δουλειά, να επιδείξουμε ανάλογη διάθεση και προσπάθεια στον επαναληπτικό, προκειμένου να μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε σήμερα».

Στη συνέχεια ο Σάντος τόνισε για το παιχνίδι της Τρίτης.

«Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας, πρώτα θα κοιτάξουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Ο Μήτρογλου για παράδειγμα, έπαιζε μόνος του στην επίθεση και χρειάζεται ανάσες. Στην συνέχεια θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε το προβάδισμα, αλλά ούτε και να πάμε μόνο για να κρατήσουμε το μηδέν, αφού κι αυτό είχε ρίσκο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου, όμως δεν γίνεται να κάνεις πάντα τέτοια παιχνίδια», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr