Ο Φρανκ Λάμπαρντ παραδέχεται ότι ο ανταγωνισμός για μια θέση στην Εθνική Αγγλίας είναι μεγάλος, είναι όμως αποφασισμένος να πάρει εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Ο 35χρονος άσος της Τσέλσι, αντιλαμβάνεται ότι οι νεότεροι παίκτες που έχουν κληθεί στην ομάδα του Χότζον, αποτελούν… απειλή για τη θέση του, αλλά δηλώνει έτοιμος να παλέψει.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν είμαι ανόητος, καταλαβαίνω ότι το να μπεις στην ομάδα μοιάζει με μονομαχία, και το βλέπω ότι νεότεροι παίκτες μπαίνουν στην ομάδα και με βάζουν στην άκρη».

Και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, πρέπει να αντιδράσεις. Πρέπει να ανησυχείς για τον εαυτό σου και να εκπληρώνεις το ρόλο σου όσο καλύτερα μπορείς. Αν κοιτάς μόνο τι κάνουν οι άλλοι, χάνεις τη μπάλα από τα μάτια σου. Εγώ είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω όλες τις προκλήσεις».

Ο 35χρονος άσος της Τσέλσι θα τιμηθεί στον αυριανό αγώνα με τη Χιλή για τις εκατό συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, και λόγω της απουσίας του Στίβεν Τζέραρντ θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πηγή: sport-fm.gr