Αποφασισμένος να ενισχύσει την ΑΕΚ με ό,τι καλύτερο «κυκλοφορεί» στην ελληνική αγορά σε νεαρή ηλικία, προχωρώντας παράλληλα σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών καταξιωμένων στο εξωτερικό, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί αρκετά ονόματα, όπως για παράδειγμα του Κατσουράνη και του Λεονάρντο.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ειδικότερα ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, γνωρίζουν πως για να πετύχεις χρειάζεται μία «α» προεργασία. Σύμφωνα με την SportDay, ένα από τα «βαριά» ονόματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αυτό του Χουάν Κάλα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν επαφές – και μάλιστα σε καλό επίπεδο – με τον Ισπανό αμυντικό της Σεβίλλης και παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας. Κάτι ανάλογο ισχύει, όμως, και για άλλους παίκτες, ίσως και μεγαλύτερου βεληνεκούς, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Όλες αυτές τις περιπτώσεις θα τις χειριστεί ο Μελισσανίδης, ο οποίος εξασφαλίζει τη σιγουριά που χρειάζονται. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε να εξασφαλιστεί η δυναμική επάνοδος της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα με την παράλληλη είσοδός της στην «Αγια-Σοφιά».

Από την πλευρά του, ο «τίγρης» είναι διατεθειμένος να χειριστεί μόνο τις… δύσκολες υποθέσεις. Με τους υπόλοιπους θα συζητήσουν οι αρμόδιοι για την ενίσχυση της ομάδας και ευελπιστούν σε ανάλογα αποτελέσματα.