Παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο αμυντικός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, εμφανίστηκε χαρούμενος, τονίζοντας ο Πορτογάλος τεχνικός τον εμπιστεύεται.

Ο νεαρός μπακ αποτελεί την εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ωστόσο με δηλώσεις του αποδέχτηκε την επιλογή του Μουρίνιο, αναφέροντας παράλληλα πως ειναι χαρούμενος με όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο Λονδίνο.

«Ξέρω ότι ο προπονητής μου παίζει με τον Ιβάνοβιτς τη φετινή σεζόν και δεν παίρνω πολλά παιχνίδια, παρόλα αυτά είμαι ακόμα χαρούμενος στην Τσέλσι και αισθάνομαι ότι έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή», επεσήμανε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν έπαιζα πολύ όταν ήρθα στην Τσέλσι από τη Μαρσέιγ την περυσινή σεζόν, αλλά στο τέλος της χρονιάς έπαιζα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Φέτος είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο παιχνίδια για το Λιγκ Καπ και ξεκίνησα και στο παιχνίδι με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάνω».

Πηγή: england365.gr