Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον αμυντικό της Άρσεναλ, Τόμας Βερμάλεν, να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς» τον ερχόμενο Γενάρη, ειδικά στην περίπτωση που συνεχίσει να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων».

Ο 27χρονος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ, με τους Λορέν Κοσιελνί και Περ Μερτεσάκερ να αποτελούν μέχρι στιγμής αναντικατάστατο δίδυμο για τον τεχνικό της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις μία φορά και αυτή ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Όπως είναι λογικό, η υπομονή του Βέλγου αρχίζει σιγά-σιγά και… εξαντλείται, από τη στιγμή κιόλας που βλέπει τη θέση του στην εθνική ομάδα του Βελγίου να κινδυνεύει, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Με δηλώσεις του ο Βερμάλεν έβαλε περιθώριο μέχρι τον Γενάρη για να ανατραπεί η εις βάρος του κατάσταση, ενώ σε περίπτωση που τελικά αυτό δεν γίνει, θα πρέπει να κοιτάξει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

«Πρέπει να τα σκέφτομαι όλα, όταν είναι απαραίτητο. Ο Γενάρης είναι κοντά. Φυσικά το να μην παίζω δεν είναι ιδανικό, και δεν θα με βοηθήσει να πάω το Μουντιάλ, στα σίγουρα. Πολλοί με ρωτούν αν πανικοβάλλομαι που δεν παίζω, αλλά αυτό δεν γίνεται», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή, αλλά θα μείνει μεταξύ μας. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε μία στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί αύριο ή σε μία εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλήσουμε διαφορετικά τον Γενάρη. Πρέπει να είμαι έτοιμος γι’ αυτό».

Πηγή: england365.gr