Δυνατά παίζει το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά την παραίτηση του Αλέκου Βοσνιάδη, όμως ο Σταμάτης Βελλής έχει στα υπ’ όψιν του και τον Νίκο Νιόπλια.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του και πλέον ο Σταμάτης Βελλής καλείται να βρει τον κατάλληλο για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος κατά την οποία μπορεί ο ισχυρός άνδρας να έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους προπονητές.

Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα για την αντικατάσταση του κ. Βοσνιάδη, όπως εκείνα του Αγγελου Αναστασιάδη και του Νίκου Νιόπλια.

Ο πρώτος προτάθηκε στον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ από τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, αφού θεωρείται ικανός να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Νιόπλα, εκτός από τα δεδομένα προσόντα του, ο κ. Βελλής τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρεί πως μπορεί να διαχειριστεί το πολύ καλό υλικό που έχει η ομάδα του.

Ως εναλλακτική λύση για τον Απόλλωνα προβάλλει ο Νίκος Αναστόπουλος (κι αυτός βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ), ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα ενός ξένου προπονητή χωρίς προϋπηρεσία στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr