Ο Σερραίος τεχνικός Μάκης Χάβος τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο βγήκαν οι συνεργασίες που ήθελε και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε σωστή αμυντική τακτική και διαχείριση.

Θεωρεί καλή τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψουν περισσότερο και καλύτερα οι παίκτες του, ενώ στάθηκε στο ότι δύσκολα η ομάδα δέχεται γκολ και αυτό συμβαίνει περισσότερο από δικά της λάθη και όχι από τις προσπάθειες των αντιπάλων.

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς, όσο και περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Σίγουρα, ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλά τακτικά και βγάλαμε κάποιες συνεργασίες από τις πλευρές. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν έτσι όπως ήταν, αλλά δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο με δύο – τρία αβίαστα λάθη να θεωρεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπεται να γίνονται σε αυτό το επίπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι σαν ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Καμαρά. Ανταποκριθήκαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Είναι ευχάριστο και μας βοηθάει η διακοπή για πολλούς λόγους. Να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο αφοσιωμένοι στο έργο μας, βήμα–βήμα να “χτίζουμε” κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό.

Αν βάλουμε και το Κύπελλο, για πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν δέχεται γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Θεωρώ πως ότι φάσεις έκανε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο έγιναν από καθαρά δικά μας λάθη, αβίαστα. Αυτό είναι έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ θα μιλήσω και με τον Μπικέ, γιατί τα δύο ή τρία λάθη τα έκανε ο συγκεκριμένος παίκτης.

Είναι καινούργιος στην ομάδα και ίσως ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και “καθαρού” μυαλού, ενώ είχε πρόβλημα και με τα παπούτσια στο γήπεδο και τα άλλαξε στο ημίχρονο και μετά η απόδοσή του του ήταν πιο καλή. Σε αυτό το επίπεδο, όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη, γιατί την επόμενη φορά θα τα πληρώσουμε» είπε.

Πηγή: sport-fm.gr