Την ευθύνη για τον μη σωστό προγραμματισμό στις μεταγραφέςτης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναλαμβάνει η οικογένεια Γκλέιζερ.

Όπως προκύπτει από τα σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι διοικούντες την ομάδα εκτιμούς πως έκαναν λάθος που δεν απέκτησαν τον Μόγιες πριν την 1η Ιουλίου ώστε να του δώσουν χρόνο να ετοιμάσει την ομάδα και υπόσχονται αυξημένο μπάτζετ για ενίσχυση τον Ιανουάριο,

Αν και η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα, η οποία επί Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σπάνια έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο, το κακό ξεκίνημα φέτος θα οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης.

Η οικογένεια Γκλέιζερ φέρεται να χρεώνεται τον κακό προγραμματισμό αφού ο Μόγιες δεν είχε αρκετό χρόνο από την ημέρα που ανέλαβε επίσημα τα καθηκοντά του ώστε να αποκτήσει τους παίκτες που ήθελε.

Για το λόγο αυτό, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου – όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα – η Γιουνάιτεντ θα προβεί σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, οι οποίες θα βελτιώσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Τα ονόματα των Μπέινς και Ερέρα είναι αυτά που πρωταγωνιστούν εκ νέου ενώ όπως αναφέρεται, βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Πηγή: englan365.gr