Την προετοιμασία του για τον αυριανό – κρίσιμο αγώνα με την Άντερλεχτ ολοκλήρωσε χθες το βράδυ ο Μίτσελ.

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αφού Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, εκτός από τον τραυματία Μασάντο και τον ανέτοιμο Τόρες.

Σήμερα το πρωί οι Πειραιώτες αναχωρούν για τις Βρυξέλλες και ο 50χρονος προπονητής φέρεται να έχει ελάχιστα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Αυτό αφορά τον Φουστέρ, ο οποίος προπονείται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα, και η δεύτερη για τη θέση του Μανιάτη. Υπάρχει και ένα πιο μικρό με τον Μπονγκ, ο οποίος προέρχεται και εκείνος από τραυματισμό και ίσως μείνει στον πάγκο ο Χολέμπας.

Όλα δείχνουν ο Ρομπέρτο θα υπερασπιστεί την εστία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι ο Μανιάτης ή ο Σαλίνο, ο Μανωλάς, ο Σιόβας και ο Μπονγκ ή ο Χολέμπας. Στον άξονα θα βρεθούν ο Εντινγκά και ο Σάμαρας. Αν παίξει ο Σαλίνο, τότε ενδέχεται να μείνει στον πάγκο ο Αφρικανός.

Από εκεί και πέρα, την επίθεση θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου, έχοντας στα άκρα τους Βάις και Ολαϊτάν, με στόχο η ομάδα να γίνει πιο επιθετική και περισσότερη γρήγορη.

Από εκεί και πέρα, την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μετζανί, Παπαδόπουλος και Γιαταμπαρέ.

Πηγή: sport-fm.gr