Η κατάκτηση ενός τίτλου όπως η Ευρωλίγκα κάνει αυτονόητη τη δικαίωση της απόφασής του να πάει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της media day των «ερυθρόλευκων», ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται (και) φέτος.

Εκτός της κορυφής στην Ελλάδα, δε, έθεσε ως στόχο του φετινού Ολυμπιακού τη συμμετοχή και σ’ ένα ακόμα Final Four.


Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Περπέρογλου

Για τις βλέψεις του φετινού Ολυμπιακού: «Πάντα ξεκινάμε με τον ίδιο στόχο, την κορυφή. Θα είναι δύσκολη η δουλειά μας, διότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας νικήσουν. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε υγιείς και να βρούμε χημεία ως ομάδα, αφού έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Από ‘κει και πέρα, στόχος μας θα ‘ναι ένα ακόμα Final Four. Πρέπει να ξεπεράσουμε ό,τι προκύψει μέσα στη χρονιά και να τα καταφέρουμε».

Για τη σύγκριση της ομάδας με την περσινή:
«Φέτος είναι πιο γεμάτο το ρόστερ. Έχει δοθεί αρκετή έμφαση σε παίκτες με καλή φυσική κατάσταση κι έχουν έρθει και πολλοί ψηλοί. Η ομάδα έχει κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση και είμαι σίγουρος πως αυτό θα φανεί και στο γήπεδο».

Για το Διηπειρωτικό Κύπελλο:
«Είναι ένα τρόπαιο για την ομάδα και πρέπει να το πάρουμε. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια που θα δώσουμε, αλλά στόχος είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να δώσουμε ένα ακόμα τίτλο στον Ολυμπιακό».

Για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα: «Όταν παίζεις στην έδρα σου με τον Παναθηναϊκό, το μόνο που θέλεις φυσικά είναι να νικήσεις. Το είδαμε όμως και πέρυσι. Ό,τι και να γίνει στην κανονική σεζόν, μπορεί να ανατραπεί στα πλέι-οφ».

Για την απόκτηση του Παπαπέτρου:
«Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία και ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει. Είναι πολύ νέος και δουλεύοντας με τις κατάλληλες συνθήκες στον Ολυμπιακό, έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό: «Φυσικά και νιώθω δικαιωμένος. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και κατάφερα να το ζήσω με τον Ολυμπιακό».

Για την κούραση των παικτών που έπαιξαν και στο Ευρωμπάσκετ:
«Οι προπονητές γνωρίζουν την κατάσταση κάθε παίκτη και μας κρατάνε όσο το δυνατόν πιο φρέσκους. Σε συνεννόηση και με τον γυμναστή, πήραμε κάποιες μέρες ρεπό και μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για ν’ ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Πηγή: Sport-fm.gr